Naše nabídka

Zeleninová sadba - Kvalitní a otužilá sadba tahané zeleniny všech běžných druhů.


Brokolice
Zelenina k všestrannému využití v syrovém, vařeném, pečeném i smaženém stavu.
Brukev - kedluben
Zelenina oblíbená zejména pro konzumaci v syrovém stavu.
Celer bulvový
Osvědčená přísada do polévek a salátů
Celer listový
Využití v zeleninových pomazánkách, salátech, sušení na zimu.
Celer řapíkatý
Zelenina hojně používaná v moderní gastronomii.
Dýně velkoplodá
Zelenina s nejvšetrannějším využitím v kuchyni.
Kadeřávek
Méně známá zelenina využívána podobně jako kapusta.
Kapusta hlávková
Vhodná do polévek, kapustových karbanátků a dalších.
Kapusta růžičková
Vyznačuje se možností postupného otrhávání čerstvých růžic.
Květák
Oblíbený jako polední menu ve smažené podobě.
Lilek - Baklažán
Znovuzrozená zelenina do kuchyně i na gril.
Meloun vodní
Chutná sladká zelenina.
Okurka setá
Osvěžující zelenina, která patří na každý jídelní stůl.
Paprika pálivá
Oblíbená zelenina gurmánů.
Paprika sladká
Zelenina všestranně používaná v teplé i studené kuchyni.
Patizon
Opomíjená, velice chutná zelenina.
Rajče tyčkové
Nejoblíbenější zelenina v Evropě.
Salát hlávkový
Oblíbená listová zelenina.
Salát ledový
Tradiční součást zeleninových salátů, pokrmů a příloh.
Salát listový k řezu
V průběhu růstu je možné postupně otrhávat čerstvé listy.
Salát římský
Vyhledávaný salát pro svou křehkost.
Tykev – cuketa
Pochoutka grilovacích slavností a součást vegetariánské kuchyně.
Zelí hlávkové
Tradiční zelenina používaná v české a slovenské kuchyni.

K provozování tohoto webu využíváme takzvané cookies. Cookies jsou soubory sloužící k přizpůsobení obsahu webu, k měření jeho funkčnosti a obecně k zajištění vaší maximální spokojenosti. Používáním tohoto webu souhlasíte se způsobem, jakým s cookies nakládáme. Další informace.